Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Gebruik in diensten

Alle teksten en muziek op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Voor gebruik in uw huiselijke kring zijn, mede gezien onze doelstelling, geen rechten verschuldigd. 

Wij willen u aanmoedigen de liederen binnen uw kerkelijke gemeenschap te zingen, uit te voeren, teksten af te drukken en/of liedteksten te projecteren. Wij verwachten hierbij echter wel dat u een CCLi Licentie heeft afgesloten. Voor meer informatie CCLi Benelux.

Uitgeverijen en organisaties kunnen voor (non)commercieel gebruik van de teksten een licentie aanvragen bij Small Stone Media.

Van alle psalmen uit De Nieuwe Psalmberijming zijn beamsheets beschikbaar. Deze zijn te downloaden via de link rechts naast elke psalm. Wij raden u af om hiervan een eigen database op te bouwen, omdat er op detail nog wel eens een wijziging wordt doorgevoerd in de tekst. Pas als het gehele psalter is afgerond zijn de teksten definitief en zal er een complete bundel worden uitgegeven.
Download dus bij de voorbereidingen van uw beamerpresentatie altijd de meest recente sheets van onze website.

Het wordt op prijs gesteld om een e-mail te sturen naar info@denieuwepsalmberijming.nl waarin aangegeven wordt waar en wanneer de betreffende psalm gezongen wordt, zodat we hier eventueel een opname van op de site kunnen plaatsen.

Steun onze missie

Steun ons werk om de psalmen te herdichten in de taal van nu.

Betaal met iDEAL

of word vriend van Stichting Dicht bij de Bijbel voor € 37,50 per jaar en ontvang een uniek welkomstgeschenk.

Laatste nieuws

Psalm 83 toegevoegd

Lees meer »

Psalm 66 toegevoegd

Lees meer »

Psalm 135 toegevoegd

Lees meer »

Bundel De NieuwepsalmberijmingDe steun van een vrienden- kring die elk jaar een be- scheiden steentje bijdraagt is onmisbaar voor ons.

Word daarom vriend van stichting Dicht bij de Bijbel en ontvang het boek 'Alleen Uw liefde laat mij leven' t.w.v. € 18,99 geheel gratis!