Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

WORD VRIEND EN ONTVANG een prachtig WELKOMSTGESCHENK!

De Nieuwe Psalmberijming is een initiatief van Stichting 'Dicht bij de Bijbel'. Deze stichting wil de inhoud van de Bijbel op een aansprekende manier toegankelijk maken door het vervaardigen van Schriftberijmingen in eigentijdse taal, waaronder De Nieuwe Psalmberijming. De stichting draait volledig op giften van donateurs om deze missie uit te kunnen voeren.

De steun van een vriendenkring die elk jaar een bescheiden steentje bijdraagt is onmisbaar.

Alleen Uw liefdeWord daarom ook vriend van de stichting Dicht bij de Bijbel en ontvang het boek 'Alleen Uw liefde laat mij leven' t.w.v. € 18,99 geheel gratis!

Meer informatie over dit boek vindt u op de website van KokBoekencentrum. Klik hier voor een inkijkje in het boek of bekijk de promotievideo.

Wilt u liever geen vriend worden maar ons werk wel steunen? Maak dan een eenmalige gift over via de donatiemogelijkheid hiernaast (iDeal).
De stichting heeft de ANBI status (Algemeen Nut Beogende Instelling), waardoor uw giften fiscaal aftrekbaar zijn.

Alvast hartelijk bedankt!

Ja, ik word vriend van stichting Dicht bij de Bijbel en machtig hierbij de Stichting Dicht bij de Bijbel om eenmaal per jaar € 37,50 per jaar van mijn bankrekening af te schrijven.

Mevrouw
De Heer


* Deze velden zijn verplicht.

Na ontvangst van uw aanmelding wordt de bundel naar het opgegeven adres verstuurd.

U wordt zeven dagen vóór de incasso geïnformeerd door stichting Dicht bij de Bijbel over de machtiging (prenotificatie).

Steun onze missie

Steun ons werk om de psalmen te herdichten in de taal van nu.

Betaal met iDEAL

of word vriend van Stichting Dicht bij de Bijbel voor € 37,50 per jaar en ontvang een uniek welkomstgeschenk.

Laatste nieuws

Nieuwsbrief oktober 2020

Lees meer »

Nieuwsbrief september 2020

Lees meer »

Schatgraven in de psalmen

Lees meer »

Bundel De NieuwepsalmberijmingDe steun van een vrienden- kring die elk jaar een be- scheiden steentje bijdraagt is onmisbaar voor ons.

Word daarom vriend van stichting Dicht bij de Bijbel en ontvang het boek 'Alleen Uw liefde laat mij leven' t.w.v. € 18,99 geheel gratis!