Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Nieuws

Psalm 84 toegevoegd

Geschreven op

De Nieuwe Psalmberijming heeft Psalm 84 afgerond en toegevoegd op de website. Lees hier de berijming van Psalm 84 U kunt de melodie beluisteren via... Lees meer »

Psalm 128 toegevoegd

Geschreven op

De Nieuwe Psalmberijming heeft Psalm 128 afgerond en toegevoegd op de website. Lees hier de berijming van Psalm 128 U kunt de melodie beluisteren v... Lees meer »

Najaarsbrochure Boekencentrum Zoetermeer - bundel De Nieuwe Psalmberijming

Geschreven op

Aankondiging uitgave bundel De Nieuwe Psalmberijming met 30 nieuw berijmde psalmen in de najaarsbrochure van Boekencentrum Zoetermeer. Lees meer »

Reformatorisch Dagblad: Boekencentrum Zoetermeer uitgever van De Nieuwe Psalmberijming

Geschreven op

Uitgeverij Boekencentrum gaat een bundel met dertig psalmen uit het project ”De Nieuwe Psalmberijming” uitgeven. De Lees meer »

Psalm 93 toegevoegd

Geschreven op

De Nieuwe Psalmberijming heeft Psalm 93 afgerond en toegevoegd op de website. Lees hier de berijming van Psalm 93 U kunt de melodie beluisteren via... Lees meer »

Psalm 137 toegevoegd

Geschreven op

De Nieuwe Psalmberijming heeft Psalm 137 afgerond en toegevoegd op de website. Lees hier de berijming van Psalm 137 U kunt de melodie beluisteren v... Lees meer »

Psalm 120 toegevoegd

Geschreven op

De Nieuwe Psalmberijming heeft Psalm 120 afgerond en toegevoegd op de website. Lees hier de berijming van Psalm 120 U kunt de melodie beluisteren v... Lees meer »

Psalm 73 toegevoegd

Geschreven op

De Nieuwe Psalmberijming heeft Psalm 73 afgerond en toegevoegd op de website. Lees hier de berijming van Psalm 73 U kunt de melodie beluisteren via... Lees meer »

Psalm 72 en Psalm 75 toegevoegd

Geschreven op

De Nieuwe Psalmberijming heeft Psalm 72 en Psalm 75 afgerond en toegevoegd op de website. Lees hier de berijming van Psalm 72 Lees hier de berijmin... Lees meer »

Nieuw! Widget met 'Bijblijvers'

Geschreven op

Dicht bij de Bijbel heeft een widget ontwikkeld die u op uw eigen (christelijke/kerkelijke) website kunt plaatsen. Lees meer »

Psalm 148 toegevoegd

Geschreven op

De Nieuwe Psalmberijming heeft Psalm 148 afgerond en toegevoegd op de website. Lees hier de berijming. U kunt de melodie beluisteren via de audio-o... Lees meer »

Psalm 33 toegevoegd

Geschreven op

De Nieuwe Psalmberijming heeft Psalm 33 afgerond en toegevoegd op de website. Lees hier de berijming. U kunt de melodie beluisteren via de audio-op... Lees meer »

Psalm 17 toegevoegd

Geschreven op

De Nieuwe Psalmberijming heeft Psalm 17 afgerond en toegevoegd op de website. Lees hier de berijming. U kunt de melodie beluisteren via de audio-op... Lees meer »

Psalm 90 toegevoegd

Geschreven op

De Nieuwe Psalmberijming heeft Psalm 90 afgerond en toegevoegd op de website. Lees hier de berijming. U kunt de melodie beluisteren via de audio-op... Lees meer »

Psalm 92 toegevoegd

Geschreven op

De Nieuwe Psalmberijming heeft Psalm 92 afgerond en toegevoegd op de website. Lees hier de berijming. U kunt de melodie beluisteren via de audio-op... Lees meer »

Psalm 142 toegevoegd

Geschreven op

De Nieuwe Psalmberijming heeft Psalm 142 afgerond en toegevoegd op de website. Lees hier de berijming. U kunt de melodie beluisteren via de audio-o... Lees meer »

Psalm 5 afgerond

Geschreven op

De Nieuwe Psalmberijming heeft Psalm 5 afgerond. Lees hier de berijming. U kunt de melodie beluisteren via de audio-opname naast de psalm. Lees meer »

Psalm 25 toegevoegd

Geschreven op

De Nieuwe Psalmberijming heeft Psalm 25 afgerond. Lees hier de berijming. U kunt de melodie beluisteren via de audio-opname naast de psalm. Lees meer »

Gezinsgids: 'Taal veroudert en daarmee ook de berijming'

Geschreven op

Lees hier het artikel uit de Gezinsgids over De Nieuwe Psalmberijming Lees meer »

Psalm 150 toegevoegd

Geschreven op

De Nieuwe Psalmberijming heeft Psalm 150 afgerond. Lees hier de berijming. U kunt de melodie beluisteren via de audio-opname naast de psalm. Lees meer »

Psalm 67 toegevoegd

Geschreven op

De Nieuwe Psalmberijming heeft Psalm 67 afgerond. Lees hier de berijming. U kunt de melodie beluisteren via de audio-opname naast de psalm. Lees meer »

CIP: 'Ook de psalmdichters schreven in eigentijdse taal'

Geschreven op

"Wanneer we de psalmen zingen in de taal van nu, kunnen ze weer meer voor ons gaan leven. Ook de psalmdichters schreven hun liederen in de eigentij... Lees meer »

Psalm 80 toegevoegd

Geschreven op

De Nieuwe Psalmberijming heeft Psalm 80 afgerond. Lees hier de berijming. U kunt de melodie beluisteren via de audio-opname naast de psalm. Lees meer »

Psalm 2 toegevoegd

Geschreven op

De Nieuwe Psalmberijming heeft Psalm 2 afgerond. Lees hier de berijming. U kunt de melodie beluisteren via de audio-opname naast de psalm. Lees meer »

Psalm 6 toegevoegd

Geschreven op

De Nieuwe Psalmberijming heeft Psalm 6 afgerond. Lees hier de berijming. U kunt de melodie beluisteren via de audio-opname naast de psalm. Lees meer »

Psalm 141 toegevoegd

Geschreven op

De Nieuwe Psalmberijming heeft Psalm 141 afgerond. Lees hier de berijming. U kunt de melodie beluisteren via de audio-opname naast de psalm. Lees meer »

Psalm 133 toegevoegd

Geschreven op

De Nieuwe Psalmberijming heeft Psalm 133 afgerond. Lees hier de berijming. U kunt de melodie beluisteren via de audio-opname naast de psalm. Lees meer »

De Nieuwe Psalmberijming nu ook op Psalmboek.nl

Geschreven op

De afgeronde psalmen van De Nieuwe Psalmberijming staan nu ook op Psalmboek.nl. Op deze website kunt u tevens de psalmen vinden uit de diverse ande... Lees meer »

Psalm 29 toegevoegd

Geschreven op

De Nieuwe Psalmberijming heeft Psalm 29 afgerond. Lees hier de berijming. U kunt de melodie beluisteren via de audio-opname naast de psalm. Lees meer »

Interview door Groot Nieuws Radio

Geschreven op

Op maandag 5 januari is Jan Pieter Kuyper, initiatiefnemer van De Nieuwe Psalmberijming, geïnterviewd door Ronald Koops op Groot Nieuws Radio, in h... Lees meer »

Steun onze missie

Steun ons met een eenmalige bijdrage,

Betaal met iDEAL

of word vriend van Stichting Dicht bij de Bijbel voor € 37,50 per jaar en ontvang een uniek welkomstgeschenk.

Laatste nieuws

Update app van DNP & laatste nieuws

Lees meer »

Steeds meer kerken over op DNP

Lees meer »

Nieuwsbrief februari 2023

Lees meer »